PLANINARSTVO

PLANINARSTVO

...

HOME

Zehrudin Isakovic novi predsjednik PS BiH

VIJESTIPosted by Administrator 29 Mar, 2014 22:07:19
Danas, 29. marta 2014. god. na skupstini Planinarskog saveza BiH odrzanoj na Trebevicu izabran je Zehrudin Isakovic za novog predsjedavajuceg PS BiH.

Kako saznajemo, radi se o radikalnoj izmeni kako clanstva predsjednistava, tako i kursa koji je zauzet vezano za djelovanje PS BiH u nastavku.
Napomenimo da je u bazi vladalo izvjesno nezadovoljstvo radom, a prije svega prevazidjenim nacinom upravljanja krovnom institucijom planinarskog pokreta.

Zehrudin Isakovic smatra se kompetentnom i svestranom osobom, koja ima kapacitet da afirmise planinarstvo i uveze pl. institucije regionalno. Cestitke na izboru, s nadom da ce Isakovic opravdati povjerenje baze.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by B. Becir 07 Apr, 2014 01:09:10

Proteklo je znatno vrijeme dok nisu nadvladala nova i pozitivna shvatanja o vodecoj ulozi prve licnosti planinarske organizacije Bosne i Hercegovine. Izborom Zehrudina Isakovica na celo PS BiH, vjerujem da zapocinje nova era i novi kurs u narednom vremenu. Novom pretsjedniku iskreno cestitam na izboru, uz zelju da uspije u ostvarenju novih zamisli.